ТСМ ІНТЕР-АВТО Шевроле

ТСМ ІНТЕР-АВТО – перший офіційний дилер ШЕВРОЛЕ доступного сегменту в Україні

08 червня 2021

7 червня 2021 року в Києві відбулася урочиста церемонія відкриття першого в Україні дилерського центру автомобілів Шевроле доступного сегменту компанії ТСМ Інтер-Авто.

На заході були присутні представники дистриб’ютора Шевроле доступного сегменту компанії Равон Моторс Україна, офіційні особи компанії ТСМ Інтер-Авто, а також Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні Курманов Алішер Анварович.

blankПід час презентації дилерського центру були озвучені плани розвитку як підприємства ТСМ Інтер-Авто, так і Шевроле доступного сегменту в Україні в цілому. Зі свого боку посол Узбекистану в Україні відзначив високий рівень підготовки дилерського центру й акцентував увагу присутніх на високому рівні якості автомобілів Шевроле доступного сегмента, які виробляються на потужностях UzAuto Motors.

blankЗа словами директора компанії ТСМ Інтер-Авто Миколи Оперенка, розроблена стратегія присутності Шевроле доступного сегмента в Україні, дозволила створити на ринку одну з найкращих пропозицій в поєднанні ціни та якості, створивши, таким чином, серйозну конкуренцію європейським брендам в сегменті бюджетних автомобілів.

blankАвтоцентр працює в форматі 3S – продаж автомобілів, послуги сервісу, продаж запасних частин в одному місці, пропонуючи повний спектр послуг для клієнтів автомобілів Шевроле доступного сегмента. Шоурум і СТО працюють 7 днів на тиждень і будуть здійснювати продаж і сервісне обслуговування автомобілів Chevrolet Spark, Chevrolet Nexia і Chevrolet Cobalt.

Дилерський центр компанії ТСМ Інтер-Авто відкрив свої двері для відвідувачів за адресою м. Київ, вул. Бальзака 9.
Більш детальна інформація про дилерській центр ТСМ Інтер–Авто на сайті www.chevrolet-tsm.com.ua

blank

Повернутися до списку новинПовернутися

    Розрахувати кредит на авто

    Модель:

    Сума в наявності для початкових витрат (перший внесок, реєстрація,
    страхування): *